/ / Jak zavřít profil v "Odnoklassniki"

Jak zavřít profil v Odnoklassniki

V našem každodenním životě rychle klesal internet. "Spolužáci" jsou jednou z nejoblíbenějších a nejčastěji navštěvovaných sociálních sítí.

Pokud

jak uzavřít profil spolužákům
jiné sociální sítě jsou užší,Například, počítáno více na mladé či pokročilé uživatele je „Spolužáci“ jsou registrovány lidí různého věku, různých společenských stavů, opačného pohlaví. Zde tráví hodně času komunikovat s přáteli, spolužáky nebo vzdálenými příbuznými, jakož i prohlížení fotografií, videa, připojit skupiny, hrát hry, obecně přemýšlel, tráví svůj volný čas.

V poslední době je počet registrovanýchzvyšuje. Místo navštěvují lidé starší generace, kteří již v životě dosáhli hodně. Hledají své spolužáky, dávno ztracené přátele, příbuzné žijící v zahraničí. Je to skvělá příležitost komunikovat ve vzdálenosti tisíců kilometrů. Proto otevření profilu v "spolužáků" je pro mnoho uživatelů důležitým krokem, což je příležitost komunikovat s lidmi, kteří jsou drahý. Seznam členů

uzavřít profil spolužáky
rozložení fotografií příbuzných a příbuzných, rodinné video. Chtěla bych, aby to viděli jen přátelé. Proto vzniká otázka, jak zavřít profil v Odnoklassniki.

Na webu "Odnoklassniki" je akceptováno hodnocení akomentář k fotografiím. A každý, samozřejmě, chce, aby hodnocení byla nejvyšší a komentáře jsou pouze pozitivní. Ale stane se, že neznámý člověk přijde a udělá špatné hodnocení nebo nechá negativní komentář, který bych nechtěl vidět na mé stránce. Každý registrovaný uživatel může navštívit profil. Lidé jsou jiní, včetně těch, kteří nejsou příliš vzdělaní. Tyto komentáře můžete ignorovat, ale je to stále nepříjemné. A kvůli ochraně uživatelů před takovou událostí poskytli správci stránek službu - zavřete profil v Odnoklassniki.

K dnešnímu dni služba uzavření profilu neníje zdarma. K tomu musíte mít peníze ve svém účtu. Jak zavřít profil v kategorii "Spolužáci" se můžete dozvědět na webu. Zavřete profil - to neznamená odstranění stránky. Bude zavřeno od

otevřený profil u spolužáků
outsidery, kteří byste nechtěli vidětjako hosté. Na stránku mohou vstoupit pouze přátelé. Proto se člověk musí s vámi spojit, aby navštívil stránku. A tady máte právo se rozhodnout pro sebe, přijmout jako přítele nebo odmítnout nabídku.

Nyní zvažte, jak zavřít profil"Spolužáci." Pod fotkou najdeme v nabídce řádek "změnit nastavení". Poté vyberte "Zavřít profil" a pak se zobrazí tabulka, která udává, kolik chcete zaplatit. Pokud platíte a potvrdíte své rozhodnutí, profil je uzavřen. Nyní máte uzavřený profil pro outsidery. Lidé, kteří navštíví váš profil, budou moci vidět pouze hlavní fotografii a přečíst si komentáře pod ní. Budete mít možnost vidět, kdo vás navštívil, pouze pokud návštěvník zanechá komentář pod vaší hlavní fotografií. Poté, co jste splnili všechny požadavky týkající se uzavření profilu v kategorii "Spolužáci", můžete být chráněni před nežádoucími hosty.

Přečtěte si více: