/ / Podrobnosti o tom, jak odstranit "Můj svět" v "Mile"

Podrobnosti o tom, jak odebrat "Můj svět" v "Mile"

Dnes budeme hovořit o tom, jak odstranit "Můj svět"v "Mile". Tato instrukce může být velmi užitečná pro uživatele, kteří dosud nevyvinuli konečnou volbu v obrovské škále sociálních sítí.

O projektu

jak odstranit můj svět v mayle
Předtím, než přistoupíte k řešení otázky, jaksmazat "Můj svět" na "Mile ru", měl bych říci pár slov o tomto zdroji. Často je projekt spojen ze dvou důvodů. Nejprve po vytvoření potatboxu. Kromě toho se lidé, kteří se připojili ke všem společenským sítím, zaregistrovali speciálně v Mém světě. Po snížení počtu účtů z důvodu nedostatku času. V tuto chvíli může naše dnešní výuka pomoci. "Můj svět" je oficiální sociální síť zdroje "Myl ru". Je známá po celém území Ruska a nejen. Registrace v mém světě probíhá automaticky, když je pošta vytvořena na Mile Roux. Pokud chcete, můžete vyplnit profil v projektu a zpřístupnit ho ostatním účastníkům přidáním fotografie, pozváním přátel a zadáním různých dat. Prostředek poskytuje pohodlnou komunikaci s blízkými a výměnu různých dat.

Pokyny

jak smazat můj svět na poště
Nyní přejděme přímo k otázce, zda,Jak odstranit "Můj svět" v části "Mile". Pokud účet není určen k použití v budoucnosti, postupujte podle pokynů v této části. Mělo by se pamatovat na to, že je mnohem obtížnější obnovit účet, než jej vymazat, takže při takovém rozhodnutí je třeba pečlivě uvažovat. Takže nejdříve projdeme autorizací na projekt "Můj svět". Za tímto účelem jdeme na oficiální zdroj projektu, zadáme přihlašovací údaje do polí přihlašovacího formuláře a hesla. V důsledku toho se ocitáme v naší vlastní poště. Musíme se přesunout na účet příslušné sociální sítě. Pro tento účel používáme horní panel s položkami nabídky a vybíráme mezi ně "My World". Dále nalevo od stránky najdete "News Ribbon". Klikněte na tlačítko "Více". Pokračujeme v seznamu. V něm najdeme "Nastavení".

Práce s parametry

jak smazat stránku v myle světě
Další řešení problému odstranění"Můj svět" v "Mile", bude vyžadovat mimořádné odhodlání, protože systém nás každým způsobem odrazí. Takže kliknutím myši na odkaz vedoucí k nastavení účtu. Než otevřete stránku s parametry, stejně jako seznam podsekcí, který je umístěn horizontálně. Přejděte na kartu "Domov". V dolní části najdete položku "Smazat můj svět". Potvrzujeme naše rozhodnutí pozitivní odpovědí na odpovídající žádost systému. Je třeba si uvědomit, že stačí kliknout na zvýrazněnou část nápisu. Objeví se nové okno. V něm zkontrolujte jednotlivé doporučené položky. Seznam začíná návrhem na odstranění všech fotografií a končí dalším potvrzením rozhodnutí. Opět se objeví tlačítko "Smazat můj svět". Klepněte na něj a opusťte projekt.

Korespondence

Nyní diskutujeme o tom, jak odstranit "Můj svět""Pošta" spolu s poštovní schránkou. Především musíme být autorizováni na místě projektu. Přejdeme do spodní části stránky a klikneme na odkaz "Nápověda". Zde v odstavci 11 můžete vidět, co vývojáři projektu navrhují k tomu. Pokusíme se však dále uvést všechny potřebné informace. Pro vymazání je k dispozici odpovídající funkce. Po jeho použití se však na obrazovce objeví speciální formulář. V tom musíte specifikovat důvod, proč jsme se rozhodli účet zrušit. Systém také zobrazí úplný seznam dat, které budou odstraněny společně s poštovní schránkou. Po souhlasu s podmínkami zadáváme platné heslo ze služby. Pak klikněte na tlačítko "Odstranit".

Vrátíme všechno na místo

jak odejít z mého světa
Už víte, jak odejít z Mého světa, alebylo by nespravedlivé neříkat, jak obnovit účet po jeho vypnutí. Faktem je, že velké množství uživatelů na začátku deaktivuje účet a po všech silách, které se ho snaží vrátit. Obnova osobní stránky je tedy možná se všemi osobními údaji (zprávami, fotografiemi a jiným obsahem). Bude však možné uskutečnit tuto práci pouze tehdy, pokud od jejího odstranění neproběly dva dny (48 hodin). Pokud je tato podmínka splněna, pokračujeme k akci. Přejdeme na poštovní účet přidružený ke stránce "Můj svět", který má být obnoven. Přejdeme na odkaz sociální sítě. Podívejte se na položku "Zrušit vymazání světa" a použijte ji. Zdůrazňujeme, že obnovení účtu po 48 hodinách od okamžiku jeho odstranění není možné. Odstranění všech osobních údajů v zadaném čase nastane automaticky, takže i služba podpory projektu bude bezmocná. Existuje pouze jedna možnost - vytvořit nový účet. Takže jsme zjistili, jak smazat stránku v "Mile" - "Můj svět".

Přečtěte si více: